Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Reserveren
Via internet kunt u bij 'Le Marche Villa' een vakantiewoning reserveren voor een bepaalde periode. Mocht direct na de boeking blijken dat de woning toch niet beschikbaar is, dan komt de reservering te vervallen en krijgt u een alternatief aangeboden. Binnen 2 dagen na reservering ontvangt u een e-mail met daarin alle details met betrekking tot de betaling.

2. Bijkomende kosten
De prijzen van de woning zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. De reserveringskosten zijn 24 euro en worden per boeking berekend. De toeristenbelasting wisselt en is in de kostenschatting op de website weergegeven.

3. Prijzen
De prijzen op de website van 'Le Marche Villa' worden zo goed mogelijk bij gehouden. Le Marche Villa behoudt zich echter het recht voor de prijzen te wijzigen. Bij reservering wordt de juiste prijs medegedeeld. De in de bevestigingsmail vermelde prijs is bindend.

4. Tarieven
Alle vermelde tarieven zijn weektarieven geldend van vrijdag tot vrijdag, midweektarieven geldend van maandag tot vrijdag of weekendtarieven, geldend van vrijdag tot maandag. De check-in en check-out tijden staan vermeld op uw voucher.

5. Betaling
Bij reservering wordt u 30% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Betaling hiervan dient te geschieden binnen 7 dagen na de definitieve reservering. De betaling van het restbedrag moet uiterlijk 60 dagen voor de aankomstdatum worden voldaan. Bij boeking binnen 1 maand voor aanvang van uw verblijf moet het totaal bedrag in één keer voldaan worden. Bij niet tijdige of onvolledige betaling wordt de reservering, na een schriftelijke waarschuwing, geannuleerd. Reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald.

6. Annulering
Indien de recreant de overeenkomst voor de ingangsdatum annuleert is hij een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd. Deze bedraagt:


Wij restitueren u altijd de borg, de toeristenbelasting, bedlinnen en eventuele andere bijgeboekte extra's.
Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

7. Water, gas, elektra en schoonmaak
Alle huizen op de site van 'Le Marche Villa' zijn inclusief het gebruik van Water, Gas en Elektra. Indien dit niet het geval is staat dit duidelijk bij de omschrijving van de desbetreffende woning vermeld. Ook de schoonmaak is bij de huurprijs inbegrepen.

8. Aankomst en Vertrek
U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. U wordt verwacht tussen 15:00 - 18:00 uur. Indien u niet binnen deze tijd kunt aankomen, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Wij verzoeken de voucher, welke u ontvangt na uw betaling, mee te nemen naar de receptie. Op de datum van vertrek dient u voor 10:00 uur de woning verlaten te hebben en de sleutel in te leveren bij de receptie.

9. Aansprakelijkheid
Le Marche Villa draagt geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade aan of verlies en diefstal van goederen tijdens uw vakantie in één van onze woningen.

10. Klachten
Voor klachten tijdens en na het verblijf in een door Le Marche Villa aangeboden vakantiewoning kunt u contact met ons opnemen. Doet u dit vooral ook tijdens uw verblijf zodat u ons de gelegenheid geeft om het voor u op te lossen.